Desmod (SK)

5.10.2017, 20:00

Kapela DESMOD vydává desku s názvem MOLEKULY ZVUKU a vyráží v říjnu za produkce ÓČKO Promotion na stejnojmenné klubové turné po českých městech. Na koncertech zazní jak čerstvé novinky, tak i staré a osvědčené hity této slovenské kapely. Celou tour odstartuje 5. 10. brněnská zastávka a během října se kapela ukáže v dalších sedmi velkých městech.

 

DESMOD a album MOLEKULY ZVUKU

Kapela DESMOD vydala své debutové album před sedmnácti lety a očekávaná novinka – album MOLEKULY ZVUKU je již devátou studiovou deskou této slovenské rockové formace. Sedminásobní „Zlatí Slávci“ a také výherci ankety „Osobnosť televiznej obrazovky“ už druhou dekádu pravidelně koncertují jak na svém rodném Slovensku, tak i v České republice.

Předzvěstí nového alba, které vyjde v září, je vydání dvou pilotních singlů nazvaných „Anjel“ a „Chýbanie“, které hned po uvedení pronikly do první pětky v hranosti ve slovenských rádiích. Kapela také oznámila plánované vydání singlu s českou kapelou Jelen s titulem „Plný dom“. Kapela Jelen bude spolu i předskokanem slovenské části turné, kterou DESMOD odehraje ve sportovních halách a poběží současně s českými koncerty. Pro českou část turné si kapela DESMOD vybrala talentovanou partu Levitate z Luhačovic.