Electro Swing Fever

7.10.2017, 21:00

Electro Swing Fever už několikrát zaplnila Sono k prasknutí. Teď se po letní pauze vrací na místo činu. Elegantní a velkolepá s ještě nabitějším programem.

O skvělou hudbu se postará český bigband Gangsters of Swing Orchestra, berlínský DJ Louie Prima a oblíbení čeští a slovenští DJs z Electro Swing Bohemia – DJ Papa DjangoPaolo di Maki a DayD. Samozřejmě nebude chybět ani bohatý doprovodný program včetně tanečního workshopu a burlesque show.

GANGSTERS OF SWING ORCHESTRA (CZ, live)
Bigband o 22 členech, jehož hlavní jádro spolu muzicíruje už od dob docházky na ZUŠ, se do současné podoby transformoval v roce 2011. Jeho hudebníci a vokalisté vás přenesou do časů dřívějších tančíren, a to skladbami z éry prohibice a zlatého věku swingu.
www.facebook.com/gangstersofswingorchestra

LOUIE PRIMA (DE, Electro Swing Revolution)
Známý německý DJ, jeden z prvních, kteří formovali počátky electro-swingové scény v Berlíně. Svou kariéru započal už na konci 80. let a od té doby se svými sety procestoval svět. V roce 2013 spoluvytvářel uznávanou kompilaci 4 CD The Electro Swing Revolution a je rezidentem stejnojmenné žánrové party pravidelně konané v Berlíně.
www.facebook.com/DJLouiePrima

PAPA DJANGO (SK, Electro Swing Bohemia)
Věčně usměvavý DJ a vášnivý sběratel elegatních motýlků. Při vystoupení klade důraz na poctivý výběr tracků a energickou performance. Nebuďte překvapení, když předvede svůj pověstný „table dance“ nebo si odskočí zatancovat do publika. Kromě mnoha evropských klubů si vyzkoušel i pódia v dalekém Japonsku a Mexiku. Navíc už několikrát vystoupil na jednom pódiu s takovými esy jako Parov Stelar Band, Movits, Bart & Baker a Alice Francis.
www.facebook.com/DJPapaDjango

PAOLO DI MAKI (CZ, Electro Swing Bohemia)
Ležérní švihák, jehož domovem jsou slavné Karlovy Vary. Jeho hudba je léčivá jako minerální prameny a návyková jako chuť lázeňských oplatek. Zaručeně vás dostane svým jedinečným citem pro beaty, melodii a rytmus. Paolovy electro-swingové sety s houseovým podtextem jsou jako stvořené pro dlouhou taneční noc. Nezapomeňte si utáhnout tkaničky u bot.
www.facebook.com/paolodimaki

DayD (SK, Electro Swing Bohemia)
Žilinský DJ s originálním rukopisem ve svých setech s přehledem kombinuje známé melodie legendáríych jazzových bigbandů se současnou elektronickou taneční hudbou. Jeho doménou je kouzlo okamžiku.
www.facebook.com/djdayd/
www.soundcloud.com/emocia

Taneční workshop

Burlesque show by Miss Cool Cat

Sladké dobroty

Fotokoutek by Fotokoutek Bobinie

Autorská projekce by VISUALOVE