Queen revival: Queenmania & Red Hot Chili Peppers revival

23.3.2018, 20:00

Queenmania a RHCP Revival dva výjimečné revivaly ikonických kapel! V Sonu tak zazní singly, které ovládaly rádia 70. a 80. let: Don’t Stop Me Now, We will rock you či Bohemian Rhapsody, ale hitparády od 90. let po současnost: Californication či Otherside.

Queen revival: Queenmania
http://www.queenmania.cz/
The Daily Mirror: „Freddie stále žije.“
The Guardian: „Pocta Feddiemu.“
Nejen tisk, ale i známé osobnosti jako jezdce Formule 1 Davida Coultharda nebo Suzi QUATRO: „Show byla super, jste jako Queen,“ okouzluje jeden z nejlepších revivalu Queen revivalů na světě. Queenmania oživují vzpomínky na jednu z nejikoničtějších kapel rockového historie; ostatně hrála i pro její Veličenstvo Elizabeth II. Revival si zakládá na věrné interpretaci Queen včetně doprovodných vokálů, kostýmů, pověstné kytary Red Special a autentické pódiové show. Queenmania je světoznámým Queen revivalem světové úrovně, který se vypravil už do 25 zemí světa.

Red Hot Chili Peppers revival
http://www.rhcprevival.cz/
Od roku 2005 více než 100 koncertů po střední Evropě. Revival původem z Brna platí za jeden z nejlepších RHCP revivalů. Repertoár tvoří průřez celé tvorby RHCP. Kapela se vždy snaží o co nejautentičtější zvuk a vizuální projev, tedy včetně kostýmů a výbuchu energie, kterou hudba RHCP obsahuje.