Red Hot Chili Peppers Rev. Brno, Led Zeppelin Rev. Myst & Jamiroquai Tb

8.3.2019, 20:00

Přijďte na večer pod taktovkou tří slavných kapel. Noc plná hitů Red Hot Chili Peppers, Led Zeppelin a Jamiroquai už 8. března v brněnském Sono Centru!

Red Hot Chili Peppers revival Brno
.: http://www.rhcprevival.cz
Red Hot Chili Pepers Revival je nejlepší český band revival této americké kapely, který pochází z Brna. Od roku 2005, kdy kapela vznikla, odehrála přes 100 koncertů a to nejen v ČR, ale i v zahraničí (Německo, Rakousko, Slovensko) a získali si mnoho příznivců i skalních fanoušků. Jejich koncert je tvořen průřezem celé tvorby RHCP. Kapela se vždy snaží o co nejautentičtější zvuk a vizuální projev, tedy včetně kostýmů a výbuchu energie, kterou hudba RHCP obsahuje.

Led Zeppelin revival MYST
.: https://www.ledzeppelinrevivalmyst.com
Led Zeppelin revival Myst přináší hudbu jedné z nejvýznamnějších a nejúspěšnějších skupin v historii rockové hudby, hardrockové legendy Led Zeppelin. A protože síla Led Zeppelin nebyla zdaleka jen ve studiových albech, ale především v živém koncertním podání, inspiruje se Myst jak vydanými live alby, tak i bootlegy, které nejlépe dokumentují sílu, energii a nespoutanost této fenomenální skupiny. Výsledkem je tak elektrizující koncertní show, během níž zazní zeppelinovské songy z celé mozaiky jejich tvorby.

Jamiroquai tribude band Brno
.: https://bandzone.cz/jtbb
V současnosti jediná skupina v ČR, která se soustřeďuje výhradně na tvorbu britských Jamiroquai. Sedmičlenný band nabízí průřez největšími hity z více než 20-leté kariéry stále aktivních Jamiroquai, a to ve velmi věrném podání. Na své si přijdou příznivci prvních alb z 90. let minulého století (např. skladby Cosmic Girl, Space Cowboy nebo Too young to die) i ti, co mají rádi současnou tvorbu Jamiroquai včetně nového alba z roku 2017 (Cloud 9, Shake it on). Kapela se při výběru skladeb inspiruje i koncertními verzemi hitů Jamiroquai.