One night of Elvis

22.11.2019, 19:30

Máte rádi Elvise Presleyho? V tom případě si rozhodně nenechte ujít tribute show One Night Of Elvis, která přijíždí z Velké Británie poprvé do ČR. Ve středu 20. listopadu 2019 zavítá do pražského Divadla Hybernia a o dva dny později, v pátek 22. listopadu zamíří do brněnského Sono Centra. Legendárního Krále rock´n´rollu na podiu ztvární Lee Memphis King s dokonalou lehkostí, ohromujícími vokály a neuvěřitelnou vášní v každém vystoupení. Předprodej vstupenek startuje v síti Ticketmaster a Goout.

Produkce One Night Of Elvis za posledních 10 let procestovala půlku světa a vyprodala řadu prestižních sálů jak v domovské Británii, tak i v mnoha evropských zemích. Lee Memphis King v ní představuje Elvise v období ikonického „68 Comeback Special“ a také „Vegas Years“. První polovina show je inspirovaná koncertem Elvise Presleyho v televizi, který byl vysílán koncem roku 1968 na NBC. „68 Comeback Special“ byl pro Elvise návrat ke koncertování po sedmileté pauze, kdy se spíše věnoval filmu. V této části zazní písně jako ‘Hound Dog’, ‘Heartbreak Hotel’, ‘Don’t be Cruel’ či ‘If I Can Dream’.

Druhá půlka představení je věnována rokům ve Vegas, kdy Elvis vystupoval v Las Vegas a měl turné po USA a Kanadě. Záznam jeho vystoupení z této doby je zachycen ve filmech ‘Elvis- That’s the Way It Is’ a ‘Elvis On Tour’ a také ‘Aloha from Hawaii’.

Na podiu Lee Memphise Kinga doprovází orchestr složený z vynikajících hudebníků a vokalistů a celkový dojem podtrhuje videoprojekce mapující jak jinak než život Elvise. Jak se sami přesvědčíte, Lee ztvárňuje Elvise opravdu autenticky, a to nejen po stránce hlasové, ale i co do energie a vášně, kterou vkládá do každé z písní. Autenticitu show pak dokreslují také kostýmy, které byly pro Elvise tak typické.

Tedy One Night Of Elvis – s Lee Memphisem Kingem v hlavní roli, na podiu Divadla Hybernia v Praze 20.11.2019 a Sono Centra v Brně 22.11.2019. Předprodej vstupenek v ceně od 799,- v Praze a 699,- v Brně zajišťuje síť Ticketmaster a Goout.