G’oldies: 80. A 90. léta

25.2.2022, 22:00

Zpátky do budoucnosti? Vstupte do roku 2019 návratem do 80. a 90. let.
Přijďte na silvestrovský večírek ve stylu zlatých let, která už se nevrátí!

Vstup od 18 let.

Silvestr v Sonu bude pod taktovkou oblíbeného DJ Silent plný těch nejslavnějších fláků z hitparád, MTv a rádií. Těšit se můžete i na výjimečný světelný park a dekorace z dílny brněnských Vizualove.

Pro návštěvníky jsme nachystali několik kategorii vstupenek. Každý si tak konec roku může užít po svém.
Poslední G’oldies bývají z předprodeje vyprodané, proto se Silvestrem neotálejte :)

Stání: 190czk
.: Párty pro všechny na hlavním parketu sálu s dvěma bary.

Galerie 1: 290czk
.: Omezená kapacita, vlastní bar na galerii bez front a s exkluzivními drinky, vlastní sociální zařízení, výhled na taneční parket, větší volnost a samozřejmě přístup i na hlavní parket.

VIP Galerie 2: 490czk
.: Zajistěte si přípitek a místenky na 2. galerii po celou dobu večera! Na galerii 2 budete mít navíc vlastní bar bez front a s exkluzivními drinky. Malá lahvička sektu na přípitek a drobné občerstvení v podobě brambůrek, oříšků nebo tyčinek jsou v ceně vstupenky a k tomu i všechny výhody galerie 1 a volný přístup na hlavní parket.

VIP Sezení v přízemí: 790
.: Pořiďte si ta nejlepší místa u stolu: exkluzivní místo k sezení u stolu přímo u parketu! V ceně vstupenky je i vstup na obě galerie a tím i k barům a toaletám bez front.
K tomu všemu láhev sektu a dobrné občerstvení ve formě chipsů, arašídů a chlebíčků ke každé vstupence.

Premium VIP: 1590czk
.: Jak se opravdu užít Silvestr? S Premium VIP vstupenkou jej oslavíte ve skybaru Sono Centra. Cena zahrnuje exkluzivní prostory nad Sonem s privátním barem, toaletou a omezenou kapacitou pro cca 30 návštěvníků. V ceně je teplé i studené občerstvení a soft drinky. Samozřejmostí je pak volný pohyb po celém prostoru hudebního klubu.

Termíny