SCORPION'S SONGS SYMPHONIC

4.3.2022, 20:00

Od roku 1977 do roku 1996 byl 19 let bubeníkem SCORPIONS! A to v takzvané zlaté éře kapely! Podle Google skupina dodnes prodala přes 100 milionů alb! Nastal čas znovu představit staronové písně za pomoci HURRICANE ORCHESTRA společně s novým uspořádáním kapely a orchestru! Autorem většiny písní je rocková legenda HERMAN RAREBELL. Konkrétně třeba písní DON´T STOP AT THE TOP, PASSION RULES THE GAME, a to zmiňujeme pouze pár. Nesmíme však zapomenout na mistrovské dílo ROCK YOU LIKE A HURRICANE.
V roce 2021 si mohou fanoušci v Německu, Rakousku, Polsku, České republice, na Slovensku a na Ukrajině ještě jednou poslechnout legendu bicích a vidět ji naživo! V Evropě nikdy nebyly písně SCORPIONS prezentovány tak elegantním orchestrálním způsobem!
Uslyšíte také jeden nebo dva příběhy o životě na cestách a o tom, co se děje v zákulisí ... nebo o první návštěvě Sovětského svazu a návštěvě Kremlu, kde došlo na rozhovor s prezidentem Michaelem Gorbačovem o písni Wind of change, než samotná změna přišla…
Stěny v některých koncertních sálech, jako například filharmonie v Polsku nebo prestižní Gewandhaus v německém Lipsku, se otřásnou, když je zasáhnou Hermanovy double pedály basového bubnu. Tour zamíří take do Saarbrücken v Sársku, kde se Herman, abychom tak řekli skutečný Scorpion, narodil 18. listopadu 1949.
Herman Rarebel si je společně s pořadatelem turné Tobym Thalhammerem z Piosenka Plus Sp. z o.o. jistý, že zde přinesou skvělý nový hudební zážitek, který překoná všechny hranice!!