Drnek/Šanda/Šelep

27.3.2019, 20:00

“Drnek/Šanda/Šelep is a great trio with giant ability to atmosphere making. They will take you to totally other world with their compositions, melody and harmony. If you have any chance to see them live, you won't regret!” - Kacper Herba, Piec’Art

Trio si dává za cíl objevovat neprozkoumané možnosti takového nástrojovaného spojení prostřednictvím autorských skladeb. Hudebníci se dali dohromady při společném studiu brněnské JAMU. Čerpají inspiraci u soudobých jazzových kapel, ale i v avantgardní hudbě, ambientních kompozicích a v klasické soudobé hudbě.

Vojta Drnek - akordeon - Vojta po absolvování konzervatoře v Ostravě prošel celou řadou angažmá v divadlech a projektech jako například Opera Diversa nebo Národní divadlo Moravskoslezské. Díky spolupráci s ostravskou i brněnskou jazzovou a swingovou scénou se stal vyhledávaným akordeonistou napříč žánry. Nyní studuje v rámci programu Erasmus na Anton Bruckner Privatuniversitet v Linci.

Richard Šanda - trombon - členem těles jako jsou Jazz Dock Orchestra, dále pak Rozhlasový Big Band Gustava Broma či Concept Art Orchestra, díky čemuž spolupracuje s velmi širokou škálou českých a slovenských hudebníků. Nyní studuje v rámci programu Erasmus na Conservatorium van Amsterdam.

Michal Šelep - kontrabas - Bratislavský muzikant, jako sideman hrává v kapelách s muzikanty jako jsou Andrej Šeban, Martin Valihora, Peter Lipa, Zuzana Mikulcová, projekty jako Solid Move, The Abs a mnoho dalších. Je jedním z nejvyhledávanějších mladých basistů na Slovensku.

Vstupné dobrovolné, zážitky k nezaplacení :)