S A R R A M (IT) + patole + DŸSKO + SfinXvšetuly

1.5.2022, 20:00
S A R R A M
-Sardinie (IT)-
Niterné kytarové toulky přecházející v harmonické celky až k neproniknutelným zvukovým masám působícím po celém těle jako věčný dialog síly a křehkosti.
Jednočlenný projekt Valeria Marrase spojuje drone, ambient, doom a minimalistický post-rock v drtivé a přesto půvabné kompozice doplněné intenzivní vizuální kulisou. Koncertně se jeho temná ceremonie inspirovaná divokou, starobylou krajinou Sardinie představila v brněnském Bajkazylu už v roce 2019. Po delší pauze způsobené pandemií půjde o první zastávku turné na kterém představuje nové album „Albero“ vycházející v květnu u Subsound Records a zároveň také „Silenzio“, vydané v roce 2020 bez možnosti jej prezentovat během pandemie. Dříve se objevil po boku Scotta Kellyho (Neurosis), Alessandra Cortiniho (NIN), Ufomammut, The Dillinger Escape Plan, Killing Joke, This Will Destroy You a mnoha dalších.
_____________________
PATOLE
-Praha/Ostrava-
Krása přímočarosti, romantika nedohledna, smrt před očima. Zbrusunové dítko pražské enklávy ostravské scény míchá emo s kytarovou syrovostí, vypouští první song a vyráží na první koncerty včetně vizuálního doprovodu.
_____________________
DŸSKO
-Olomouc-
XXL-menu beatů pro všechny co počítají do čtyř jedině ve stoje. Tváře známé z Orinoko, Zhasni nebo Swimming Sloth objevily na DIY scéně další bílý místo aneb experimental bondage disco mašťáctví noise punk rave soft porn techno
____________________
SfinXvšetuly
-Kroměříž-
Dvojice kytara-bicí jako jednolitý zefektovaný nástroj místy náhodně vypnutý a ponechaný tíze prázdnoty až lehkosti improvizace. Časté repetice a ozvěny se nabízí jako odpočívadla fantazie všech zúčastněných.