THE AMY WINEHOUSE BAND presents Forever Amy - Brno

7.9.2023, 20:00
Předprodej: Ticketmaster, Ticketportal, Goout, Smsticket
Unikátní retrospektivní show Forever Amy je oslavou hudebního života a odkazu britské ikony Amy Winehouse (†23.7.2011). V podání původní doprovodné kapely vedené baskytaristou Dalem Davisem, který byl zároveň blízkým přítelem Amy, zazní všechny velké hity, jako ‚Rehab‘, ‚Back To Black‘, ‚Valerie‘, ‚Love Is A lose Game‘, ‚Tears Dry On Their Own‘, ‚I’m No Good‘ a mnoho dalších.
Připojte se k nám ve čtvrtek 7.9.2023 v brněnském Sono Centru na radostnou a emotivní cestu oslavující její neuvěřitelný zpěvník s hudebníky, kteří ji znali nejlépe a pomohli ji vytvořit nadčasový zvuk na pódiu i ve studiu. Vokální party zazpívá talentovaná mladá zpěvačka Bronte Shande, na kytaru hraje Hawie Gondwe, Nathen Allen na bubny a Henry Collins na trubku. Hudební složku koncertu podpoří doprovodná projekce.
Dale Davis (hudební ředitel skupiny, baskytarista) „Amy byla úžasná. Měla tak velké srdce a dala všechno do své hudby a lidí, které milovala. S Forever Amy se snažíme udržet naživu toto hudební dědictví po celém světě.“
Nenechte si ujít! Další informace najdete na http://foreveramylive.com/