Maraton hudby Brno 2022 I Pianoštafeta

14.8.2022, 14:00

Jedinečnou příležitost zahrát si na jednom pódiu s takovou klavírní osobností, jako je například David Mareček, nabízí všem klavíristům bez rozdílu věku a dosaženého hudebního vzdělání speciální a mimořádně oblíbená akce Maratonu hudby Brno nazvaná PIANOŠTAFETA.
Ať už jste amatéři nebo profesionálové, malí žáci či zasloužilí profesoři, všichni jste v neděli 14. srpna zváni do pasáže Alfa, abyste převzali klavírní štafetu a po dohrání svého kousku ji předali dál! Maximální délka jednoho vystoupení je 5 minut, vřele vítány jsou i první krátké skladbičky začínajících klavíristů. Populární maratonská Pianoštafeta letos nabídne jednu důležitou novinku: kromě sólové hry na klavír je možné přihlásit i jiné nástroje s doprovodem klavíru.
Pianoštafetou, kterou zahájí ve 14:00 hodin patronka letošního ročníku klavíristka Renata Lichnovská Ardaševová, bude tradičně provázet ředitel České filharmonie a klavírista David Mareček.
Přijďte si zahrát, nebo jen poslouchat. Na místě se můžete rozhodnout, zda štafetu převezmete, nebo ne. Své pevné místo u klavíru ale nejjistěji získáte registrací předem: Mária Ostrá na e-mailu pianostafeta@maratonhudby.cz