Electro Swing Fever

28.7.2017, 20:00

O Electro Swing Fever nepřijdete ani v létě! Rytmy swingu a electro-swingu si tentokrát užijeme open-air aneb na čerstvém vzduchu.

Na nádvoří Kavárna Trojka pro vás budou hrát vaši oblíbení DJs z Electro Swing Bohemia – DJ Papa DjangoPaolo di Maki a Dr. Zeppelin. Nebude chybět ani zábavný taneční workshop a sladké dobroty.

PAPA DJANGO (SK, Electro Swing Bohemia)
Věčně usměvavý DJ a vášnivý sběratel elegatních motýlků. Při vystoupení klade důraz na poctivý výběr tracků a energickou performance. Nebuďte překvapení, když předvede svůj pověstný „table dance“ nebo si odskočí zatancovat do publika. Kromě mnoha evropských klubů si vyzkoušel i pódia v dalekém Japonsku a Mexiku. Navíc už několikrát vystoupil na jednom pódiu s takovými esy jako Parov Stelar Band, Bart & Baker, Alice Francis a Swingrowers.
www.facebook.com/DJPapaDjango

PAOLO DI MAKI (CZ, Electro Swing Bohemia)
Ležérní švihák, jehož domovem jsou slavné Karlovy Vary. Jeho hudba je léčivá jako minerální prameny a návyková jako chuť lázeňských oplatek. Zaručeně vás dostane svým jedinečným citem pro beaty, melodii a rytmus. Paolovy electro-swingové sety s houseovým podtextem jsou jako stvořené pro dlouhou taneční noc. Nezapomeňte si utáhnout tkaničky u bot.
www.facebook.com/paolodimaki 

DR. ZEPPELIN (CZ, Electro Swing Bohemia)
Jestli má někdo hlavu v oblacích, pak je to právě tento DJ. Čahoun z Ostravy se na parket nebojí vletět s ryze swingovými songy. Včas však dokáže vycítit, kdy je ta správná chvíle přeřadit na tvrdší electro-swingové frekvence. Připravte se na odlet, jeho beaty vás s lehkostí vzducholodě vynesou do tanečního nebe.
www.facebook.com/DrZeppelin

Taneční workshop