Kašpárek v rohlíku

2.6.2019, 15:00

BEJBY PANKEŘI Z BRNA A ŠIROKÉHO OKOLÍ, POZOR!  Kašpárek v rohlíku má novou desku! Jmenuje se „5“ a pokřtí ji na Špilberku. 1. června je Den děcek, 2. červen Den bejbypankerů. Do kterého tábora patříš ty? Číra a starouše s sebou, budou stánky! 

VSTUPNÉ:
Dítě 0-2 roky: zdarma
Děti od 3 let a dospělí: 400 Kč + poplatky sítě
Rodinné vstupné – 1. vlna: 800 Kč + poplatky sítě
Rodinné vstupné – 2. vlna: 1000 Kč + poplatky sítě
Rodinná vstupenka platí pro: 1 dospělý + max. 3 děti nebo 2 dospělí + 2 děti.
Pozor! Počet rodinných vstupenek je kapacitně limitován.

 

„4. června 2018 dopoledne byla nalezena Kašpárkova aktovka, kterou ztratil, když chodil do páté třídy! Po likvidaci svačiny (doteď se hádáme, co to původně bylo) jsme objevili pár sešitů a učebnic, několik popsaných a pokreslených papírů, vstupenku na maškarní ples, krabičku podivných maličkostí, pár zajímavých předmětů a poloprázdný penál. Večer na utajené místo přijíždí část kapely a na nalezenou aktovku byl povolán odborník z ministerstva školství. Začínáme tušit, že bylo nalezeno víc než jen pouhé NĚCO“. (Kašpárek v rohlíku)
Obsah brašny inspiroval Kašpárka k dvanácti songům a dvou půlpísním, které do dějin hudby vešly jako album „5“. Jeho producentem je frontman Vypsané fixy Márdi a na albu se dále podíleli: zpěvačka Olga Königová (kapela Ille), herec a zpěvák Ondřej Bauer (divadlo Vosto5 ), hudební skladatel a divadelník Jindřich Čížek , basák Jiří Zemánek (kapela Wohnout ), zpěvačka Romana Neumannová (ex-Znouzecnost ), bubeník Vojta Douda (ex-Krucipüsk ) a herec a režisér Jiří Šponar (Divadlo Lampion). Historicky poprvé na desce zpívá i sám Kašpárek.


Diskografie:
2008 - Bejbypank
2010 - Kašpárek navždy
2012 - Ten Halywůd
2014 - Neposlouchejto!
2018 - 5