Civilní obrana

17.2.2024, 20:00
Za dobu své existence jsme si prošli velkými vzestupy i pády, radostí i zklamáním a nejistota nás provázela každým měsícem našeho fungování. Kdykoliv jsme však v našich začátcích vyrazili zahrát do Brna, naši fanoušci nás na koncertě i na následném mejdanu nabili tolik důležitou energií a my si díky nim stále víc uvědomovali, že na kapele chceme makat dál.
Právě díky takovým fanouškům, kteří nás tenkrát ještě vůbec neznali osobně, ale prostě si zamilovali naše písničky, jsme nikdy nepověsili kytary na hřebík a naopak jsme na kapele makali, co nejlíp jsme uměli.

Takovým lidem vděčíme za to, že máme dnes každé léto nacpané velkými koncerty a festivaly a na naše turné chodí spousta skvělých fanoušků. Díky tomu, že nám v našich krušných začátcích ukázali, že má smysl bojovat!
 
Právě proto jsme se rozhodli, že náš největší koncert, největší oslavu naší kapely, uspořádáme právě v Brně. Ve městě, které je od našeho domova zdánlivě daleko, ale srdci naší kapely tolik blízko!
Od našeho prvního oficiálního koncertu to bude přesně 18 let, takže na Flédě zapijeme všichni společně naši plnoletost. Těšit se můžete na spoustu čestných hostů, kteří jsou s naší kapelou spjati ať už díky tvůrčí, kamarádské nebo mejdanové spolupráci