OR + SINKS + HOTHOUSE

15.10.2021, 20:00
OR
Česká nezávislá scéna nedisponuje projektem podobným OR. Propracovaná noiseová hudba tvoří jen 50% celku, jehož druhá polovina sestává z geniálně napsaných textů dotýkajících se abstraktně všeho, co je palčivé a nenabízí možnost úniku. Krev na kytaře, pot na čele a slzy. Fenomenální OR představují v Evropě nenapodobitelnou sílu, která stojí za poslech.
 
 
sinks
Energický projev této noise-rockové skupiny nabízí zážitek, na který se nezapomíná. Charismatický vokální projev podtrhuje fenomenální kombinace bicích a basy, skrz něž se proplétají bolestně křičící zvukové plochy zkreslené kytary. Tišší i hlasitější polohy tohoto brněnského tria se dynamicky doplňují v zájmu autentického, se šílenstvím hraničícího celku.
 
 
Hothouse
Hudba Hothouse vzniká na průniku nihilismu a prvotního post-punku. Energicky zahraná instrumentální část celku odkazuje k počinům jako například The Birthday Party, Violent Femmes či Iceage, zatímco floutkovský vokální projev dotváří vizi zakouřeného klubu v Londýně na přelomu osmdesátých a devadesátých let.
>>vstupenky: pouze na místě