Mood Indigo + A/End + Lil John & Soya Boi

18.4.2024, 20:00
▶︎ Mood Indigo
Mood indigo je název projektu, pod kterým se prezentuje umělec Marek Krajňák. Jeho zaměřením je hlavně hudební tvorba v oblasti experimentální hudby a improvizace. Na vystoupeních obvykle hraje "živé" improvizace na baskytaru za využití pedálových efektů nebo elektroniky. Hlavním aspektem těchto živých improvizací je zaměření se na zvukové vlastnosti baskytary a elektroniky, využívání speciálních hracích technik a samozřejmě také otevřený přístup k samotné improvizaci, kde se umělec snaží reagovat a rozvíjet všechny hudební situace, které během hraní nastanou. Na místě tak v daném čase vznikají vždy originální a neopakovatelné zvukové, melodicky harmonické hudební nápady s jedinečnou atmosférou.
▶︎ A/End
Společný projekt Štěpána Poula a Bianky Soukupové zkoumající hranice zvukového prostoru. Elektronika doplněná processovanou hornou, tvoří tajemný dark ambient, který pohlcuje prostor i čas.
▶︎ Lil John & Soya Boi
Malej John a Sojovej kluk je projekt dvou břeclavských rodáků kteří našli své přátelství skrze fantaskní světy v jejich mnoha různých podobách. Pomocí syntezatorů, pásek, elektrické kytary, zefektované flétny a dalších akustických nástrojů se pokouší zachytit tato vzdálená magické místa a vdechnout jim život plný emocí, hlukových stěn, i jemných tónů.