Balkan Bashavel

O Balkan Bashavel nepřijdete ani v létě! Divoké křepčení v rytmech balkan beats si tentokrát užijeme na čerstvém vzduchu.

Na nádvoří Trojky rozbalí svůj cirkus nejen oblíbené DJské duo MALALATA, ale i jeho neméně skvělí hosté – kapela Lovesong Orchestra a slovenský DJHRajnOha.


MALALATA (SK)
MALALATA je synonymem pro jedinečnou fúzi balkan beats, cumbie a reggae. Každé vystoupení tohoto DJského dua je nespoutanou show plnou nakažlivé energie a 100% nasazení. Pod jeho taktovkou pulzovaly nejen kluby po celé Evropě, ale i vzdálené Japonsko a Mexiko. Duo předvedlo svou show i na festivalech Pohoda, Grape, Uprising či na jednom pódiu s esy jako Parov Stelar Band, Goran Bregović a Fanfare Ciocarlia.
www.facebook.com/malalata

LOVESONG ORCHESTRA (CZ, live)
Pětičlenná dechová úderka balkánského střihu pod vedením kapelníka Tomáše El Checo Průši. Divoká, dravá a nespoutaná energie, silné emoce, dokonalé energetické propojení mezi kapelou a publikem. To vše charakterizuje každé vystoupení této noblesní tuzemské dechovky.
www.facebook.com/thelovesongsorchestra

DJ HRAJNOHA (SK)
Rodák ze slovenského Púchova, který stál u zrodu MALALATA, se jako DJ Hrajnoha vrací za mixážní pult. Zůstává věrný kombinování balkánských beatů, folklóru a reggae rytmů.
www.soundcloud.com/hrajnoha

Žonglérská show by Martin Herian