301, ANOMIE, MAYHAM & EGGS

20.11.2021, 19:30
301- Zvuky z lesa, kterej dřevo viděl naposled v kredenci plným čistý vody. A nebylo to H2O, ale jenom revival a to my teda nejsme a k těm zvukům se neznáme. Hrajem vlastní rokec a vy se nechte zmást.
Mayham & Eggs- Alternativní rock, přeladěné kytary, bluesová i experimentální kytarová sóla a když se podaří, tak i vokální harmonie. Mayham & Eggs nejsou: písničky o rozbolavělých srdíčkách.
Anomie- Anomie se nevyznačuje žádným vyhraněným hudebním žánrem, zakládá si na kytarovém zvuku a přímočarosti skladeb. Anomie má za sebou, mimo hraní v českých klubech a festivalech, také třítýdenní hraní po klubech v Melbourne, akustické koncerty na Taiwanu, CD Od nebe blíž, navazující 4 EP, singl Hippie Sen, na který vznikl klip natočený v Austrálii v produkci TGH productions - Hollywood, California. Na dalších klipech kapela spolupracovala s Jiřím Hlavatým z ČT, který sestříhal z autentických záběrů z cest kapely videoklip SPOLUCESTY a natočil klip k songu CO MI K TOMU ŘEKNEŠ. Kapelu tvoří: Martin Neduchal, Vojta Krist, Jan Haviernik a Tomáš Řihák, kterej vypadá jako David Lynch.