Pepsi Free Night: Rage'n'Dust, DeadKillers, Critical Acclaim

25.10.2021, 19:30
Traduje se, že popandemické Free Nighty jsou ještě lepší než před tím! Tak to přijď zkontrolovat a užít si klubovou atmošku a skvělý kapely!
Na oblíbených Nightech vždy představujeme především talentované, určitě nadějné, a hlavně vycházející hvězdy. Většinou je hledáme v Brně, ale nebojíme se jít i dál. Říjnový PepsiFree Night představí 3 kapely a ani jedna z nich by neměla uniknout tvojí pozornosti! Vstupné je zdarma, avšak dobrovolným příspěvkem podpoříš kapely, aby mohli snáz rozjet svoji (snad) hvězdnou kariéru.
 
Rage'n'Dust
rock-metal / Brno
„Potkají se takhle 2 Moraváci, Slovák s maďarskou krví, Čech a Slovenka s běloruskými kořeny v Brně..vtip? Nene.. to je rockový crossover s mezinárodním obsazením, jehož texty a nadupaná hudba rozeberou i příběhy tvého rockového života!" Rage’n’Dust jsou naši miláčci a my víme, že i Ty je budeš zbožňovat!
https://bandzone.cz/ragendust
https://www.facebook.com/ragendust/
 
Critical Acclaim
alternative-metal / Přerov
Critical Acclaim je přerovská, anglicky zpívající kapela, pohybující se v žánrech Alternative Metal/Modern rock a vznikla v roce 2014. Na kontě má tři studiová alba (Taste Of Ink 2015, Learn and Live 2018 Vague Faces 2021) a 4 singly. Skupina se svou energickou liveshow, kde mísí hutné kytarové riffy s živě hranými samply a melodickým zpěvem pravidelně koncertuje
https://bandzone.cz/criticalacclaim
https://criticalacclaim.cz
https://www.facebook.com/bandcriticalacclaim
 
DeadKillers
thrash-death / Letohrad
Třešničku na dortu tohoto Free Nightu budou DeadKillers! Tvrďáci, co do toho řežeou, jak kdyby to mělo být naposled! Nevěříš? Přijď to omrknout a třeba si i trsnout!
https://www.facebook.com/deadkillers/
https://bandzone.cz/deadkillers
 
 
- pořadí kapel bude doplněno
- po koncertech následuje after párty
- otevření klubu 19.3o
- první koncert 2o.oo
- bar zásobený
- neseď doma
- přijď