Starobrno Free Night: Dazed n' Confused, Them Switcheroos, Random Choices

8.7.2022, 19:30
Traduje se, že Free Nighty jsou teď ještě lepší než před tím! Tak to přijď zkontrolovat a užít si klubovou atmošku a skvělý kapely!
Na oblíbených Nightech vždy představujeme především talentované, určitě nadějné, a hlavně vycházející hvězdy. Většinou je hledáme v Brně, ale nebojíme se jít i dál. Červencový Starobrno Free Night představí 3 kapely a ani jedna z nich by neměla uniknout tvojí pozornosti! Vstupné je zdarma, avšak dobrovolným příspěvkem podpoříš kapely, aby mohli snáz rozjet svoji (snad) hvězdnou kariéru.
 
Dazed n' Confused
“Kapela vznikla začátkem roku 2018 a ve své energické hudbě okořeněné říznými kytarovými riffy mísí syrovost blues s prvky rocku. Přijďte si kapelu poslechnout naživo, a pokud je to váš šálek čaje, těšte se na debutové album, které letos plánují vydat.”
https://www.facebook.com/Dejzni
Random Choices
“Random Choices je rocková kapela s farbami funku a popu charakteristická svojim energetický vystupovaním. Odohrali už množstvo koncertov v rodnom Trenčíne a okolí, na Slovensku, v Česku, ale aj v Rakúsku. Ich hudbu môžete poznať z rádia Slovensko, rádia Devín či iných.”
https://www.facebook.com/randomchoicessk
Them Switcheroos
“Dva kytaristi, jejichž posláním je vrátit do hudby syrovost. Výsadou jejich živých vystoupení je nezkrotná energie, střídání postů (kytara, bicí), stará telka a havran. Garážovka s prvky stoneru, fanoušci White Stripes, Queens of the Stone Age nebo třeba Royal Blood si určitě přijdou na své.”
https://www.facebook.com/ThemSwitcheroos