Pepsi Free Night: 4BY6, Severed1, Calienté

21.7.2022, 19:30
Traduje se, že Free Nighty jsou teď ještě lepší než před tím! Tak to přijď zkontrolovat a užít si klubovou atmošku a skvělý kapely!
Na oblíbených Nightech vždy představujeme především talentované, určitě nadějné, a hlavně vycházející hvězdy. Většinou je hledáme v Brně, ale nebojíme se jít i dál. Červencový Pepsi Free Night představí 3 kapely a ani jedna z nich by neměla uniknout tvojí pozornosti! Vstupné je zdarma, avšak dobrovolným příspěvkem podpoříš kapely, aby mohli snáz rozjet svoji (snad) hvězdnou kariéru.
 
4BY6
Jedna z tzv. covidových kapel, která byla založena v roce 2020 zpěvákem Erikem (God and Guns, Rage and Dust), basákem Viktorem (Addikth, Recogtnition) a kytaristou Reinaldem (Killer N’King, LuckySings). V roce 2021 se přidává ještě bubeník Igor (Vien of Hate, Hypnos) a kapela začíná nahrávat své první prog-groove skladby. Co z toho vyplývá? Čerstvá krev na brněnské scéně, těš se!
 
Severed1
Olomoucká kapela hrající melodický metal. Všichni její členové prošli více či méně úspěšnýma hudebníma projektama a díky tomu vědí naprosto přesně, co chtějí hrát a říkají:
„Shodli jsme se na tom, že chceme sice dělat tvrdou muziku, ale k tomu zábavnou show, aby to bylo trochu odlišný od ostatních, ‘vážných’ kapel, kterých je tuna. Říkáme tomu Hawaii metal."
 
Calienté
Když se zeptáš hudebníků z Calienté, jak by se představili, odpoví:
„Jsme kapela, přijďte si nás poslechnout.“