Benefice pro NF Krtek: FVLCRVM / Ghost of You & SUPPORT

21.10.2022, 19:00

Indie-pop večer, jehož výtěžek bude v plné výši věnován Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek Brno!
Dolní limit vstupného je 300 Kč a blíže ke koncertu se bude zvyšovat. Libovolnou vyšší částkou lze přispět při koupi vstupenek, na účet NF (3503770297/0100, VS: 211022) nebo přímo na místě do označených kasiček.

 

SESTAVA:
Je snadné nechat se strhnout energií a hudební vášní FVLCRVM-a. Jeden z nejvýznamnějších slovenských DJs a producentů současnosti, Štefan Královič, do Brna opět přinese svou tradičně elektrizující show. Přijď si také zamilovat jeho moderní tóny inspirované 90. léty.
V České republice neporažení mistři v psychedelic/indie-popu. Dokonalost minimalismu z dílny sehraných sympaťáků, jejichž hudbu brněnskému publiku není třeba blíže představovat.
Mladá talentovaná kapela, která ve své tvorbě mísí prvky indie-popu, jazzu či dokonce math-rocku. Vzniká tak jedinečný celek se zajímavou energickou atmosférou, která vtáhne všechny posluchače.
---tryo:
instagram.com/tryomusic/
tryo.cz/
Domácí úderka večer otevře něžnou syntézou shoegaze, indie a psychedelie. To vše je mimo jiné zachyceno na jejich loňském debutovém albu s názvem Sustainable gardening.