Melodka Free Night: Noise Flow, Levaross, Epigem

4.9.2023, 19:30
První Free Night podzimní sezóny, juchů, tam nesmíš chybět, čeká tě rocková fúze od indie přes pop-rock až po alternativní melancholiku.
Na oblíbených Nightech vždy představujeme především talentované, určitě nadějné, a hlavně vycházející hvězdy. Většinou je hledáme v Brně, ale nebojíme se jít i dál. Zářijový Melodka Free Night představí 3 kapely a ani jedna z nich by neměla uniknout tvojí pozornosti! Vstupné je zdarma, avšak dobrovolným příspěvkem podpoříte kapely.
 
Noise Flow
Indie-elektronica-alt-rock / Brno
„Kapela vznikla ve druhé polovině roku 2019 pod vlivem vlny indie a alternativně rockových kapel z přelomu milénia a ve snaze přiblížit svůj zvuk moderní době doplňuje pestrou skládačku hluků o prvky elektroniky, taneční hudby a progresivního rocku. Tvorba Noise Flow je ovlivněna kapelami jako jsou Kasabian, Muse, Wolf Alice nebo Tool. Hned její první singl "The Fall" získal ocenění "Tip týdne" na největším českém hudebním komunitním serveru Bandzone.cz. Singl "Hunting Club" s klipem stylizovaným do podoby klasického osmdesátkového slasheru byl přijat obzvláště kladně.“
http://noiseflow.cz/
https://www.facebook.com/noiseflowband
 
Levaross
melancholic-alternative-rock / Opava
„Mladá pětičlenná skupina založená roku 2022. Melodické kytarové riffy v kombinaci s ženským zpěvem a anglickými texty. Hudba nabitá emocemi od začátku až do konce. Kapela, která vás dostane do tance lusknutím prstu. Přijďte si užít pravý underground!“
https://open.spotify.com/artist/32gSI8FkFlHKVOIYhZw3hO...https://www.youtube.com/@levaross_off
https://bandzone.cz/levaross
https://www.instagram.com/levaross_/
​​​​​​​https://www.facebook.com/profile.php?id=100091081178812
 
 
 
Epigem
pop-rock/Brno
Kapela Epigem v sobě nese ducha ikonických kapel jako Blink-182, Sum 41, Simple Plan a Yellowcard, které ovlivnily jejich hudební růst. Srdcem jejich tvorby je pop-punk, žánr, který si zamilovali a který jim umožňuje vyjádřit své emoce a energii skrze melodické melodie a chytlavé rytmy. Epigem vám nabídne hudební setkání plné nostalgických vibrací a autenticity.
https://www.facebook.com/EpigemMusic