Selah Collective (IL) - Original Mediterranean Jazz & Fusion

3.5.2022, 20:30

Selah Collective hraje originální středomořský jazz & fusion, plný autentických chutí z celého světa. Kořeněni a zakotveni v Izraeli, kombinujeme naše kořeny a místní vlivy se zvuky africké, latinské a klasické hudby. Mezi vlivy patří Avishai Cohen, Ibrahim Maalouf, Snarky Puppy, Omri Mor, Laço Tayfa a další. Naše úplné oficiální vydání „Belonging“ (LP) vyšlo v lednu 2019. Album obsahuje 8 původních skladeb. Neustále hrajeme po celé zemi na různých místech s hudebními hosty z místní i mezinárodní scény. Plány na rok 2021 zahrnují dokončení našeho 2. alba a návrat na celosvětové turné.
Předchozí pozoruhodná vystoupení zahrnují Kaunas Jazz Festival (2019),
Ashdod Jazz Series v Klang (2019) a také mnohonásobná účast na festivalu „Diversities“ (2018) ve francouzském Grenoblu. Při práci kolem Covid-19 jsme se během roku 2020 zaměřili na naše domácí publikum.
Nature of the Show // Náš kompletní repertoár kombinuje tiché skladby, které by člověk očekával v koncertním prostředí, spolu s povznášejícími jamy, které dokážou roztančit velký dav. Během našeho plného setu představujeme celou škálu dynamiky a nálad. Můžeme také vybrat konkrétní kusy podle místa a charakteru akce, ať už jde o malý jazzový klub, střední sál nebo velký koncert venku.
Special Elements // Instrumentální sóla v různých stylech, doprovodné vokály a zapojení davu. Kromě toho u nás občas vystupují hostující instrumentalisté, dodávají své barvy na oud, housle nebo různé dechové nástroje.
Klavír: Daniel Rososki
Basa: Sláva Shoolman
Flétna: Niv Sherf
Bicí: Oren Gilad