Zbytky sluchu

9.9.2023, 20:00
punk - acoustic
Členové skupiny
Michal: zpěv, akustická kytara
Bobby: baskytara
Vašek: cajon
Bio a historie
Počátky kapely sahají až do roku 2016, kdy se Michal potkal se Standou a Ivošem na jamech v klubu Brooklyn v Brně. Poté vzniká myšlenka na založení kapely ve stylu punku a následují zkoušky a tvorba vlastního repertoáru spolu s převzatým.
Od roku 2018 kapela dospěla k personálním změnám, baskytaru převzal Patrik, se sólovou kytarou přišel Martin a bubeníkem se stal Ivan.
Od podzimu roku 2018 se kapela uzavřela do zdí Studia „STOTO“ v Troubsku, kde nahrávala své první CD. Sestava kapely se během nahrávání měnila, a na nahrávání skladeb z výlučné produkce frontmana Michala Votavy (texty, hudba, kytary, baskytara a zpěv) se podíleli také Ivan Jasič (bicí, baskytara, back vocal, mix, postmix a produkce) Eva Zlámalová (zpěv) a malý Richard Jasič (bicí a cow-bell).
V roce 2020 do kapely přibyli Aleš, (solokytara) a Kamil (baskytara) a kapela započala novou éru punkrocku, co se odráží v kvalitě nahrávek a provedení songů na vyšším skrutenaizru než doposud. Vystoupení kapely v r. 2020 v klubu M 13 v Brně toto potvrdilo, ale "roušková" živé vystoupení opět zastavila.
Všechny písně složil a otextoval Michal Votava texty z vlastního života, které po dobu nahrávání CD hrál v brněnských čajovnách a jiných zařízeních ( v Ostravě) v unplugged soundu na akustickou kytaru s nemalým úspěchem.
Blíží se další punkový akustický koncert Zbytky sluchu(punk z Brna)kde zahraje také akustické Víčko (pop-punk z Brna) a Filáč z Ňuňu akusticky(rocknroll-punk z Brna)Tož přijďte si posedět nebo zapogovat na tento večírek, vstupné je 70 Kč.
Těšíme se na Vás!