Big Mountain (USA) & The Atavists

13.4.2019, 20:00

Oooh, baby, I love your way! Melodie tak slavná, že je slyšet i v aktuální TV reklamě na Vodafone. Legendární kalifornská reggae kapela Big Mountain míří do Brna. Koncert pro všechny milovníky uvolněných, houpavých jamajských rytmů se uskuteční v sobotu 13.4.2019 v Sono Music Clubu. Vstupenky jsou k dispozici v síti goout.cz za 590 Kč.

BIG MOUNTAIN je proslulá reggae kapela z Kalifornie, založená v roce 1991. Proslavila se hitem Baby I Love Your Way, který byl soundtrackem k filmu Reality Bites (Bolestná realita) z roku 1994 a nově i k filmu Jumanji: Vítejte v džungli!
Při koncertech kapela vyniká svou energií, která rozhýbe každé publikum. Zahrají své hity jako Get Together, Baby I Love Your Way, nebo reggae verzi Here Comes The Sun od Beatles. Nezapomínají ani na kořeny reggae, které připomínají klasikami od Boba Marleyho.

Big Mountain „Baby I love Your Way“ Live 2017:

Jako support vystoupí královéhradečtí THE ATAVISTS, balancující na pomezí blues, stoner-rocku a vlivů surfových kapel z šedesátých let. Charakteristický zvuk skupiny tvoří špinavé kytary, nakřáplé retro varhany a osobitý vokální projev frontmana Adama Krofiana. The Atavists před rokem vydali svou druhou desku LO-FI LIFE, která byla oceněna dvěma cenami Anděl za album roku v kategorii Rock a v kategorii Objev roku.

The Atavists “Waiting For You”: