Amaranthe & Dragonforce

6.3.2024, 19:00

Po neuvěřitelně silné zpětné vazbě z jejich nedávného společného koncertování po USA, se švédští metaloví virtuosové AMARANTHE a britská extrémní power-metalová banda DRAGONFORCE rozhodli posunout se dále a prodloužit toto své velmi úspěšné společné turné. Na jaře 2024 tak obě kapely vyrazí na rozsáhlé turné po Evropě a Velké Británii. Speciálním hostem turné bude navíc u nás velmi oblíbená moderní a energická metalová kapela INFECTED RAIN.

Jarní turné přivede tuto senzační metalovou trojici i 6. března 2024 do BRNA, Sono Centra!

BRNO se může těšit na další zajímavou, dechberoucí koncertní událost! Pořiďte si svoji vstupenku do Sona včas!

Olof Mörck z AMARANTHE říká: „Jsme až nebezpečně nadšení, že konečně odhalujeme naše společné turné po Evropě s našimi dobrými přáteli z DRAGONFORCE – a vůbec první turné na podporu našeho nadcházejícího alba „The Catalyst“! Očekávejte, že tato show vybuchne vzrušením a těžkopádnou zuřivostí, jakmile budeme hrát ve městě blízko vás! AMARANTHE vyrazí na evropský kontinent se zbrusu novou show, setlistem a albem, takže si tento zážitek NENECHTE ujít a uvidíme se začátkem roku 2024!”

Herman Li z DRAGONFORCE dodává: „Jsme naprosto nadšeni, že se můžeme znovu vydat na toto společné evropské turné s našimi přáteli v AMARANTHE! Od doby jejich dema jsem vždy obdivoval práci AMARANTHE. Obě naše kapely se připravují na vydání našich dosud největších alb, toto nadcházející turné slibuje našim fanouškům poskytnout opravdu nezapomenutelný zážitek. Připravte se na velkolepou hudební senzaci!“

AMARANTHE, DRAGONFORCE, INFECTED RAIN – to je skoro posvátné spojení metalových velmocí posledních let. Navíc si připočtěte zbrusu nové show, nová alba, nové songy, maximální nadšení a nasazení a nemůže vám vyjít nic jiného, než že na tuhle akci v BRNĚ se prostě musíte vypravit, ať už žijete kdekoli!