THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN

26.4.2024, 20:00

Majesty – Nejvyšší pocta hudební skupině QUEEN

PŘÍMO Z VELKÉ BRITÁNIE! POUZE JEDEN VEČER!

Senzační show poprvé v České republice!

MAJESTY je přední evropská kapela zaměřená na hudební skupinu Queen, která byla založena s vášní vzdát hold nejlepší rockové kapele na světě – Queen. Queen je legendární kapela, jejíž hudba je populární i v dnešní době.

Posláním MAJESTY bylo přenést na pódium veškeré kouzlo a energii, kterými byli Queen proslulí během svých kultovních vystoupení.

MAJESTY vystupují po celém světě, veškerá pozornost věnovaná detailům je bezkonkurenční a vytvářejí něco, co lze označit za nejbližší ztvárnění ikonického zvuku skupiny Queen.

Majesty tvoří čtyři nejlepší britští muzikanti a interpreti. Ve složení bicí, baskytara, kytara, klavír a úžasné čtyřhlasé harmonie tito chlapci studovali kapelu Queen po celá léta, aby vytvořili neuvěřitelně věrnou reprodukci jejich ikonického zvuku.

Rob Lea (Freddy Mercury) byl v roce 2022 vítězem Freddyho britské televizní show STARSTRUCK a získal si velkou pozornost po celém světě. „Když zavřu oči, opravdu slyším Freddyho. Velmi to na mě zapůsobilo. Výborně!“  –  Řekl Adam Lambert. „Vypadáš jako Freddy, zníš jako Freddy… a umíš zazpívat i ty vysoké tóny!“ řekl Jason Manford.

V programu koncertu:

“We will rock you

Crazy thing called love

“We are the champions

Another one bites the dust

Don’t stop me now

Somebody to love

Bohemian Rhapsody” and others