VUS Ondráš - Zatoulané pohádky

18.6.2019, 10:30

Benefiční cyklus Večery s Ondrášem vám po dva dny přinese představení z aktuálního repertoáru Vojenského uměleckého souboru ONDRÁŠ. Na hradě Špilberk pod širým nebem tak 18. a 19. června od 20 hodin rozvíří teplé letní večery tóny folkloru.

VUS ONDRÁŠ myslí i na ty nejmenší – v úterý 18. června se v 10.30 mohou přijít podívat na Zatoulané pohádky a pomoct Rudolfovi všechny najít a vrátit zpět do knížky. Neplechu v tom sice bude dělat čert, ale odvážné děti se ho bát nemusí. Pořad je vhodný pro děti předškolního a mladšího školního věku.

Vstup na všechny programy je zdarma, akce je však benefiční – místo vstupného můžete přispět do pokladniček Vojenského fondu solidarity. Výtěžek pak bude použit na podporu vojáků a jejich rodin, které se nezaviněně ocitly v tíživé životní situaci. Záštitu nad akcí poskytla primátorka statutárního města Brna JUDr. Markéta Vaňková. Celý projekt vznikl ve spolupráci s Muzeem města Brna, partnerem akce je také TIC BRNO, poděkování za finanční podporu patří Jihomoravskému kraji.