Večery s Ondrášem

14.9.2021, 20:00

Večery s Ondrášem opět na Špilberku!

Vojenský umělecký soubor Ondráš nabídne divákům to nejlepší ze svého repertoáru v rámci benefičního cyklu Večery s Ondrášem, které proběhnou ve dnech 14. a 15. září 2021 na nádvoří hradu Špilberk v Brně.

Program:
14. 9. | 20.00 hodin | koncert skladeb z pořadu kRok za kRokem
15. 9. | 20.00 hodin | Ondrášovské putování

Vstup volný!

Na místě budete moci přispět do pokladniček Vojenského fondu solidarity. Výtěžek bude použit na podporu vojáků a jejich rodin, které se nezaviněně ocitly v tíživé životní situaci.

Celá akce se koná pod záštitou hejtmana Jihomoravského kraje Mgr. Jana Grolicha.

K dopravě na hrad je možné využít bezplatnou kyvadlovou přepravu zajištěnou firmou CARent, která bude fungovat po oba dny od 18.30 do 19.45 a bude odjíždět z Husovy ulice (naproti hotelu International).


**
Prosíme o dodržení pravidel dle aktuálních podmínek souvisejících s Mimořádným a ochranným opatřením Ministerstva zdravotnictví ČR stanovující podmínky pro účast osob na hromadných akcích (viz https://covid.gov.cz/situace/kultura/festivaly). Při příchodu bude vyžadováno prokázání splnění jedné z následujících podmínek vstupu: negativní POC antigenní či RT-PCR test, potvrzení o ukončeném očkování nebo laboratorně potvrzené onemocnění covidem-19. Potvrzení je možné doložit v tištěné či elektronické podobě. Po celou dobu představení je nutné mít nasazený respirátor třídy FFP2 (KN95 / N95).